5-letno jamstvo in ugodno financiranje

27. marca 2019

5-letno jamstvo

Prva leta z novim vozilom Ford niso le udobna, dinamična, varna in tehnološko napredna, pač pa stremimo k temu, da je to obdobje brez dodatnih stroškov in skrbi. K temu se zavezujemo vsi Fordovi pooblaščeni prodajalci vozil, ki jamčimo za kakovost vozil v naši ponudbi, zaradi česar lastnikom novih osebnih vozil Ford nudimo podaljšano jamstvo +3 brez omejitve prevoženih kilometrov.

Ne le v času uporabe vozila, tudi ob morebitni prodaji boste s prenosljivim podaljšanim jamstvom izboljšali preprodajno vrednost svojega Forda.

Fordovi pooblaščeni prodajalci vozil v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov poleg garancije za brezhibno delovanje vozila za 1. in 2. leto od prodaje ponujajo podaljšano jamstvo +3, ki velja še 3., 4. in 5. leto od prodaje vozila. Podaljšano jamstvo ni omejeno glede na število prevoženih kilometrov.

“Podaljšano jamstvo mi pomeni veliko, pomeni, da sem dejansko 5 let brez skrbi, če pride do okvare mojega Forda, na samo storitev pa nimam pripomb. Ob dogovorjeni uri sem vozilo oddal in ga po končanem servisu prevzel popravljenega in očiščenega.” – Jože Erjavec, lastnik vozila Ford

Fordovi pooblaščeni serviserji tudi v času podaljšanega jamstva nudijo brezplačno popravilo ali zamenjavo originalnih vgrajenih delov, če je to potrebno (razen delov, navedenih v izključitvah). Podaljšano jamstvo začne teči po preteku osnovne garancije in je namenjeno kupcem novih vozil iz pooblaščene Fordove prodajne mreže.

V podaljšano jamstvo sodi tudi Fordova asistenca, ki jo lahko lastniki Fordovih vozil koristijo 24 ur na dan vse dni v letu.

Več podrobnosti o 5-letnem jamstvu najdete tukaj >

Ugodno financiranje

Nakup novega avtomobila je lahko velik finančni zalogaj. Ekskluzivno za nakup novega Focusa smo pripravili posebno ponudbo: Financiranje 50/50, kar pomeni, da pol plačate takoj, pol pa šele čez 2 leti.

5-letno jamstvo in ugodno financiranje

Brez skritih stroškov

Akcija omogoča nakup novega Focusa v dveh obrokih brez obresti ali kakršnih koli drugih skritih stroškov. Prodajno ceno bomo prepolovili, vi boste prvo polovico plačali ob nakupu, drugo pa šele čez dve leti.

Brez mesečnih obveznosti

Gre za enega najbolj preprostih in preglednih oblik nakupa avtomobila. V primerjavi z drugimi oblikami financiranja vam ne bo treba skrbeti za mesečne obveznosti ali stroške financiranja.

Brez skrbi

Dve leti časa boste imeli, da se odločite, kako boste poravnali preostanek kupnine. Pri tem boste imeli na voljo vse oblike financiranja, ki jih sicer ponujamo pri nakupu vozila. Le-te lahko preverite pri vašem najbližjem pooblaščenem prodajalcu z vozili Ford >