Ford Focus nudi več prostora kot kadarkoli doslej

06. marca 2019

Prostor za vse

Povsem nova zasnova notranjosti omogoča odličen izkoristek vsakega kvadratnega milimetra prostora, zato je to najbolj vsestranski Focus do zdaj. Potnikom nudi veliko prostora za glavo, ramena in noge. To velja tako spredaj kot na zadnjih sedežih, zato se bodo tudi najvišji potniki počutili udobno. Zadnji sedeži se podirajo v razmerju 60:40, zložiti pa jih je mogoče v skoraj povsem ravno dno ter tako povečati prostor za prtljago. Prtljažnik ima tudi prilagodljivo dno, ki vam z dvigom omogoči skriti prtljažni prostor, spuščeno dno pa poveča prostornino prtljažnika.

Še več prostora v notranjosti

Ford Focus nudi več prostora kot kadarkoli doslej

Z navdušujočo prostornino vam nikoli ne bo zmanjkalo prostora za prtljago. Visokorasli potniki spredaj in zadaj bodo prav tako cenili dodaten prostor za kolena in noge. Vse to je še posebej dragoceno na daljših potovanjih. Prilagodljivo dno prtljažnika in prostoročno odpiranje zadnjih vrat (pri karavanski izvedbi) še dodatno olajšata natovarjanje vašega avtomobila. Ob preklopitvi zadnjih sedežev vas čaka 1620 litrov prostora s povsem ravnim dnom (608 litrov v 5-sedežnem načinu.

Prostoren in prefinjen

Ford Focus nudi več prostora kot kadarkoli doslejNova, nadvse moderna zasnova notranjosti ne izboljšuje le vozne  izkušnje, temveč nudi tudi več prostora. Notranjost je bolj prostorna, svetlejša in bolj zračna kot prej. Vse to prinaša bolj eleganten in sproščujoč, a vseeno tudi poživljajoč ambient.

 

Priročno nastavljivo dno prtljažnika

Prilagodljivo dno prtljažnika je serijsko vključeno v karavansko izvedbo. Dno je mogoče nastaviti na tri različne višine, kar omogoča doseganje poljubno velikega dodatnega zaprtega odlagalnega mesta pod dnom prtljažnika. Ko je dno na najvišji stopnji in so zadnji sedeži položeni, v prtljažniku nastane povsem ravno dno.

Ves prtljažni prostor, ki ga potrebujete

Ford Focus nudi več prostora kot kadarkoli doslej

Ne glede na to, katero karoserijsko izvedbo, boste izbrali, vam bo novi Focus nudil ves potreben prostor. Zadnje sedeže je mogoče podirati v razmerju 60/40, kar optimizira prilagodljivost avtomobila, prav tako pa jih je mogoče za doseganje največjega prtljažnega prostora tudi zložiti v povsem ravno dno. Prostora za prtljago še nikoli ni bilo tako veliko. Zadnji sedeži imajo tudi priročno odprtino za prevoz smuči.