#Neukrotljivi: kako se je na sovozniškem sedežu Mustanga znašel Perica Jerković

28. maja 2019

V drugi epizodi serije #Neukrotljivi Filip s komiki si Perica in Filip napovesta dirkaški dvoboj.

Prvo sezono Fordove serije #Neukrotljivi smo začeli z dvema Štajercema, nadaljujemo pa jo z dvema “bradonjama”, kot sta se poimenovala. Ali ste vedeli, da bi morala Filip Flisar in Perica Jerković v Rusiji v 18. stoletju za svoji bradi plačati davek?

Perica, ki tudi sam vozi Forda, ki je, vsaj po njegovem mnenju, malenkost bolj športen od Filipovega Mustanga, ni zdržal, ne da bi #Neukrotljivega Flisarja izzval na hitrostni dvoboj s svojim Focusom. Prav ste prebrali. In če mislite, da veste, kako se je dvoboj končal, se zagotovo motite.

Ne le poraščen obraz, tokratna sopotnika druži tudi to, da sta mlada očka, ki se vsak na svoj način soočata z lepotami očetovstva. Za Perico se dan okoli 16. ure ‘ustavi’, ne glede na to, kaj počne, ker tedaj skoči po otroke v vrtec in nato čas preživi z družino. Filip pa, kljub temu, da je očka zdaj skoraj enoletni deklici, rabi prav takšne vrste čas, da »nahranim otroka v sebi in sem potem lahko očka v pravem pomenu besede,« povzame Filip. Čemu se je torej Perica ognil v prigodi s Filipom?

Filip Flisar pa tudi tebe vabi, da se mu pridružiš v Mustangu! Sodeluj v nagradni igri in si z malo sreče prisluži 10-dnevno druženje z #Neukrotljivim Mustangom, morda pa ti bo družbo delal tudi Filip. S klikom na spodnjo sliko preveri, kaj te čaka in se poteguj za nepozabne nagrade.

Za še več smeha nas še naprej spremljaj, saj že prihodnji teden razkrijemo drugega gosta, ki bo Filipu krajšal čas v #Neukrotljivem Mustangu >>