Novi Fordov slogan Bring on Tomorrow

18. marca 2020

Novi Fordov slogan ‘Bring on Tomorrow’ kaže zavezo prihodnosti z elektrifikacijo in osupljivostjo, v kateri bo uporabnik postavljen na prvo mesto.

Ford z uvedbo nove usmeritve znamke, poimenovane ‘Bring on Tomorrow’ nakazuje znaten premik svojega evropskega poslovanja z osebnimi vozili.

Z zavezanostjo k vodenju v času ogromne preobrazbe avtomobilske industrije bo Ford do konca leta 2020 uporabnikom zagotovil 14 elektrificiranih vozil, obenem pa obljublja elektrifikacijo vseh prihodnjih osebnih vozil, ki jih bo poslal na trg.

Novi Fordov slogan Bring on Tomorrow
Novih 14 elektrificiranih Fordovih modelov do konca 2020

“Ta nova usmeritev znamke je veliko več kot marketinška kampanja – to je nova vodstvena drža za Fordove zaposlene, ki odraža hiter tempo časa in ilustrira Fordov položaj na čelu dejanske spremembe,” je povedal Anthony Ireson, direktor komunikacij na področju trženja pri Fordu Evropa. “Na trg pošiljamo osupljivo paleto izrazitih izdelkov z obilico inovacij in novih tehnologij, prvi med njimi pa je briljantni Mustang Mach-E.”

Novi Fordov slogan Bring on Tomorrow
Ford Mustang Mach-E z dosegom do 600 km.

Bring on Tomorrow

Novi Fordov slogan, kaže zavezo prihodnosti z elektrifikacijo in osupljivostjo, v kateri bo uporabnik postavljen na prvo mesto. Do konca leta bo Ford predstavil 14 elektrificiranih modelov, Ford Puma je že eden izmed njih. Vsa vozila bodo vključevala številne inovacije in novo tehnologijo. Še posebej atraktiven električni Mustang Mach-E, ki je bil nedavno predstavljen v Londonu, prinaša novo podobo Mustangovih idej svobode, napredka, hitrosti in moči s ščepcem upornosti.  Mach-E uteleša Fordovo zmogljivo električno prihodnost in vam predstavlja nove trende mobilnosti.


Spremljate nas na www.ford.si

Novi Fordov slogan Bring on Tomorrow