Ambasador

Izkaznica

Rojen: 14. 2. 1989, Ljubljana

Poklic, zaposlitev: Ekonomski tehnik

Vozilo: Fiesta ST

#AMBASADOR Jurij Tepeš

29. junija 2018

Slovenski smučarski skakalec prihaja iz smučarske družine in je že kot mladinec večkrat opozoril nase, danes pa se lahko kot uspešen skakalec pohvali z rekordnim poletom kar 244 m. Ob napornem urniku in vsakodnevnih treningih pa mladi Jurij najde čas tudi za svojo veliko ljubezen – hitrost na štirih kolesih. Po številnih dirkalnih kilometrih in “obrabljenih pnevmatikah” v svojem Focus RS se bo v prihodnosti preizkusil tudi v dirkalniku formule 1.

Za volan z Jurijem Tepešem

Bencinska črpalka na avtocesti pri Radovljici. Smer Jesenice, Avstrija, za Avstrijo Nemčija, na severozahodu Nemčije pa najbrž najslavnejše dirkališče na zemeljski obli – slovita Nordschleife.

Preberi več >>

 

Jurij Tepeš in Ford Focus RS

Poglejte si, kako si eden izmed najhitrejših Fordovih ambasadorjev zbistri misli in požene kri po žilah … Fordov Focus RS mu je s svojimi prednostmi pri tem v veliko pomoč.

 

3. Ford Performance dan na Vranskem

AMZS Center varne vožnje na Vranskem je bil včeraj spet v znamenju vozil znamke Ford, kot pove že ime dneva, seveda tudi tokrat s poudarkom na športnih modelih. Tako sta bila na 3. Ford Performance dnevu predstavljena novi Ford Mustang in nova Ford Fiesta ST.

Preberi več >>

 

Bucikova, Kline, Tepeš in Damjan izzivalci na Vranskem

Na 3. FP dnevu so obiskovalce z novo Fiesto ST v hitrem slalomu med količki izzivali Fordovi ambasadorji Ana Bucik, Boštjan Kline, Jurij Tepeš in Jernej Damjan. Vsako uro je po eden postavil čas in tisti, ki so bili hitrejši, so si prislužili hitri krog z mojstri reliistom Tomažem Kaučičem in Mitjo Klemenčičem, vodjo AMZS-jevih inštruktorjev Branetom Leganom in Jurijem Tepešem z Mustangom ali Focusom RS.

Preberi več >>

 

Vožnja z Jurijem Tepešem in Focus RS

Fanta iz ekipe Cestni dirkač se ob priliki pustita zapeljati znanim Slovencem, tokrat je na voznikovem sedežu sedel smučarski skakalec Jurij Tepeš, ki jima je nasmehe na obraz privabil z vožnjo v svojem Focus RS. Ljubitelj hitrih avtomobilov bo z vožnjo navduševal tudi na Ford Performance dnevu, 17. 6. v AMZS centru varne vožnje na Vranskem.

 

Zakulisje snemanja oglasa z našimi zimskimi junaki

Avgusta smo pri Fordu na isti dan uspeli uskladiti vreme in ujeti vse naše zimske junake, Fordove ambasadorje, da smo posneli simpatičen oglas, ki ste ga te dni gotovo že zasledili na televiziji.

Preberi več >>

 

2. Ford Performance dan na Vranskem

Center varne vožnje AMZS na Vranskem je bil v nedeljo v znamenju Fordovih najbolj vznemirljivih športnih modelov in številnih obiskovalcev, ki so prišli spoznavat znamko z modrim ovalom, predvsem najbolj zmogljive modele in se hkrati zabavat na 2. Ford Performance dan.

Preberi več >>

 

Letos kar 61 Fordovih avtomobilov junakom zime

Smučarska zveza Slovenije je na Pokljuki že tradicionalno predstavila vse reprezentance za prihajajočo zimsko sezono. Po njihovem druženju in krajšem tekmovanju s 350 otroki iz vse Slovenije so športniki s strani zlatega sponzorja Smučarske zveze še simbolično prevzeli kar 61 Fordovih vozil, kar je 14 več kot lani.

Preberi več >>

 

1. Ford Performance dan

Zabavno je lahko tudi hitro, a hitro mora biti varno. Pod tem sloganom je potekal prvi Ford Performance dan za ljubitelje (varne) vozne zabave. In kar je še bolje: takšne priložnosti za ljubitelje dinamične vožnje bodo zdaj stalnica. Večkrat na leto.

Preberi več >>

 

 

 

 

O Juriiju

Največji karierni uspeh: Prva zmaga na poletih v Planici
Koliko dni na leto si doma: okrog 170
Koliko dni na leto imaš prostih: 21
Kje najraje tekmuješ: v Planici

 

Vozila

Kdaj si opravil vozniški izpit: 21. 9. 2007
V katerem poizkusu: v prvem
Kakšen voznik si: temperamenten
Tvoj najljubši sopotnik v avtu: moje dekle

 

Prosti čas

V prostem času rad …: tečem, potujem, se družim s prijatelji,…
Najljubši šport: smučarski skoki
Bereš knjige? Katero zvrst najraje: kriminalne romane
Kakšno glasbo poslušaš: odvisno od razpoloženja, sicer pa vse, razen južnjaške domače glasbe
Kakšne vrste filmov najraje gledaš: akcijske
Najljubša nadaljevanka: Prison break

Najljubša jed: goveji steak
Najljubša pijača: Pepsi

 

Če bi se moral opisati kot žival, katera bi bil: Bik
Kakšen si bil kot otrok: živahen in trmast
Imaš tatu? nimam

Najljubša destinacija za počitnice: do sedaj Filipini
S katero (zgodovinsko ali še živečo) osebo bi se najraje srečal: z bratoma Wright 

Na kaj si najbolj ponosen v svojem življenju: na športne dosežke
Kateri trenutek svojega življenja bi doživel še enkrat: svoj najdaljši polet